Sýr Cheddar RED DEVIL, to je proklatě ostrý sýr. Tento červený sýr s chilli chutná skoro až ohnivě a vášnivě. Přesvědčte se sami na vlastní kůži. Ochutnejte ho samostatně nebo...
Sýr Cheddar RUBY MIST je vyzrálý sýr s portským vínem a brandy. Sýr je balen ve fialovém vosku, který není určen ke konzumaci. Samotný Cheddar uvnitř je ovšem potěšení pro...
Snowdonia Cheese Company®, ze severního Walesu vyrábí luxusní řadu sýrů. Mezi jeden z nich právem patří i CHEDDAR TRUFFLE TROVE. Extra zralý smetanový sýr v kombinaci s černými...
Mini gouda je lahodně smetanový tvrdý sýr vyráběný již po staletí tradičním nizozemským způsobem. Mléko pochází od místních krav, které farmáři zpracovávají především do...
Mini Gouda je lahodně smetanový sýr. Dopřejte si ho v oblíbených příchutích. Na výběr je z těchto druhů: Pískavice, Olivy a rajčata, Pepř, Chilli nebo bazalkové pesto. Sýry...
Sýr Brie s bílou plísní na povrchu je velmi jemný, krémový a s výraznou slanou chutí. Svůj název si nese podle travnaté části východně od Paříže. Patří mezi oblíbené sýry...
Sýr Brie s bílou plísní na povrchu a lanýžovým krémem uprostřed je dokonalé propojení chutí. Měkký, smetanově jemný a chuťově výrazný sýr lze servírovat na sýrovém prkénku,...
Camembert je výborný francouzský sýr s bílou plísní na povrchu a krémovou texturou uvnitř. Pochází z Normandie, kde se vyrábí pod přísnou kontrolou jen v některých oblastech....
Camembert di Bufala je lahodně krémový sýr z buvolího mléka a bílou plísní na povrchu. Vyráběn je v italském Toskánsku v malé rodinné farmářské sýrárně. Vyrábí se po lžičkách a...
Camembert je francouzský sýr s bílou plísní na povrchu. Uvnitř je krásně krémový a jemný. Pochází z Normandie, kde se vyrábí z toho nejkvalitnějšího mléka od schválených druhů...
Saint-Félicien je lahodný sýr, slonovinové barvy s prorostlou plísní. Má typický kulatý tvar a smetanovou chuť. Je krásně měkký, jemně slaný a chutná po lískových oříškách....
Název sýru Lingot d´Or zní velmi honosně. Tento francouzský zrající sýr z pasterovaného mléka se vyrábí ve tvaru obdélníku. Chuťově jemný, lehce aromatický s možným výskytem...
Reblochon je výsledkem alchymie přírody a výjimečného know-how savojského zemědělství. Vyrábí se již řadu let pod přísným dohledem, pouze na daném území se schválenými plemeny...
Le Brin je sýr vyrobený z pasterizovaného kravského mléka metodou ultrafiltrace. S omytou pomerančovou kůrou, jemnou texturou a ovocnou příchutí. Lahodně smetanový sýr chutná...
Fourme d´Ambert je považován za jeden z nejstarších francouzských sýrů. Vydatný sýr s vnitřní modrou plísní se hodí výborně na obložený talíř, do fondue, pomazánek a omáček. S...