Ančovičky v oleji vyrábí rodinná společnost Carlino již dlouhá léta. Čerstvé ančovičky jsou zpracovány do 24 hodin od výlovu. Do té doby jsou uchovávány pod ledem a...
Sardinky bez kůže a kostí v pikantním olivovém oleji pochází z čerstvých ryb v Portugalsku. Vyrábí se tradiční metodou a řadí se mezi to nejlepší, co kromě Portského vína mohou...
Sardinky v olivovém oleji od společnosti A Banca da Sardinha jsou vyráběny pomocí tradičních technologií. Jejich designový obal upoutá nejedno oko a chuť jejich sardinek je...
Atraktivní balení a skvělá chuť v jednom. To jsou sardinky v olivovém oleji s nakládanou zeleninou značky A Banca da Sardinha. Perfektní spojení může udělat radost někomu z...
12693
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.