Chovaneček
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Perfektně...
13356
Fermentovaný salám MILÁNO se podle tradiční italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku, které je najemno nasekané a naplněné do střívka tak, aby vznikla ta...
13357
Čoríízo je salámová podkovka z vepřového masa. Připravuje se podle tradiční španělské receptury. Obsahuje 95% masa. Salám Čoríízo potěší každého, kdo si rád pochutná na...
12352
JÉÉGR je kvalitní zvěřinová klobása s podílem vepřového masa. Zvěřina pochází výhradně z českých lesů a maso obsahuje minimální množství tuku. Pro výrobu klobásy ve tvaru jelení...
12285
Země původu: Česká republika
12914
Pršuto Karé se vyrábí několik měsíců, a to z vybraného kvalitního vepřového masa a směsi koření. Postupným zráním se zvyšuje intenzita aroma a lahodná chuť masa. Pršuto je...
11253
Pršuto Panenka se vyrábí z vepřové panenky, tedy nejjemnějšího vepřového masa. Velmi jemná chuť nejlépe vynikne na talíři s dalšími salámy, sýry a samozřejmě sklenkou dobrého...
11254
Stránka 1 z 1 -
7 položek celkem