Maso Kazda

Klobásky z hovězího a vepřového masa kořeněné tak akorát, aby vynikla chuť masa. Vyrobeno v Česku s láskou k řeznickému řemeslu.Vyrábí se poctivou ruční metodou. Uzení jim přidá...

Klobásky z hovězího a vepřového masa kořeněné tak akorát, aby vynikla chuť masa. Vyrobeno v Česku s láskou k řeznickému řemeslu, podle italksé receptury. Vyrábí se poctivou...

Dančí fermentované klobásky z Úpice získávají uzením charakteristickou chuť a jedinečně aroma. Samotné dančí maso vyniká výraznou chutí a je velmi šťavnaté. Dančí maso pochází z...

Hovězí fermentované klobásky potěší všechny, kteří preferují kvalitní maso a uzeniny. Vyrábí se poctivou ruční metodou. Uzení jim přidá na chuti i aroma. Jsou chutné, šťavnaté a...

Jelení pršut je zauzený studeným kouřem a sušený v temné místnosti. Jedinečná chuť masa, které je poctivě vybíráno. Rodinná firma Kazda vykupuje zvěřinu od myslivců a zpracovává...

Hovězí pršut od Kazdy je záruka kvalitního masa. Výrobek je fermentovaný, tím pádem ho lze skladovat v pokojové teplotě. Po rozbalení by se měl spotřebovat do týdne při...

Hovězí Sudžuk od Kazdy je záruka kvalitního masa. Sudžuk se dá snadno krájet a bude tak nejlépe chutnat s vychlazeným pivem natenko nakrájený na prkénku s dalšími dobrotami...
Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem