Naše paštika má vyváženou chuť mladých kuřecích jater, vepřové plece a domácího škvařeného sádla. Vše dohromady tvoří skvělou kombinaci toho nejlepšího od Meleme maso. To pravé...
Paštika z pečeného kachního masa a kachních jater je flambovaná v Calvadosu. Ten je doplněn společně s jablečným rozvarem i navrchu. Vše bez konzervantů. Kachní paštika je velmi...
Škvarková pomazánka je tradiční české jídlo. Firma Meleme maso to pojali jako výzvu a chtěli se odlišit chutí. Pomazánka je vyrobena z pomalu konfitovaných škvarků s přídavkem...
Zvěřinová paštika se vyrábí z českého kančího masa. Při výrobě se používá gin, který vyzdvihuje jalovcovou chuť, a bobkový list s novým kořením. Servíruje se s rozpečeným...
Bordeaux je zde použito tolik, že husí paštika je povznesena na žebříček delikátních chutí opravdu velmi vysoko. Husí játra jsou marinovaná 48 hodin v Bordeaux. To se pak...
Opravdová pochoutka pro ty nejnáročnější gurmány. Speciál od kluků paštikářu z Melememaso, která Vám vyrazí dech.
Jedná se velmi jemnou a delikátní paštiku s přidanými černými...
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv a konzervačních...
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv a konzervačních...
Tato kachní jemně pikantní terina se zeleným pepřem je v Avon & Ragobert skvělou klasikou a jednou z bestsellerů. Svěží zelený pepř dává tomuto receptu jemný nádech koření....
Kachni rillettes je záruka francouzského původu masa a zvěřiny. Značka AVON & RAGOBERT vyrábí všechny produkty bez lepku. Rillettes chutná skvěle na křupavém pečivu s...