Bordeaux je zde použito tolik, že husí paštika je povznesena na žebříček delikátních chutí opravdu velmi vysoko. Husí játra jsou marinovaná 48 hodin v Bordeaux. To se pak...
Opravdová pochoutka pro ty nejnáročnější gurmány. Speciál od kluků paštikářu z Melememaso, která Vám vyrazí dech.
Jedná se velmi jemnou a delikátní paštiku s přidanými černými...
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv a konzervačních...
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv a konzervačních...
Tato kachní jemně pikantní terina se zeleným pepřem je v Avon & Ragobert skvělou klasikou a jednou z bestsellerů. Svěží zelený pepř dává tomuto receptu jemný nádech koření....
Kachni rillettes je záruka francouzského původu masa a zvěřiny. Značka AVON & RAGOBERT vyrábí všechny produkty bez lepku. Rillettes chutná skvěle na křupavém pečivu s...
Rillety jsou něco mezi paštikou a pyré. Připravují se tak, že tučný kus vepřového masa se nakrájí, nasolí a nechá několik hodin odležet. Následně se pozvolna peče až do...
Rillety jsou na půl cesty mezi paštikou a pyré z tučného vepřového masa. Mají hrubější texturu a patří na chleba nebo toasty. Specialita z regionu Loiry ve Francii oslní každého...
Kachní paštika s uzenými kachními prsy je výsledkem pečlivé přípravy a několika dnů práce. Kachní prsa se nejprve naloží do solného láku, poté se šetrně zaudí a smíchají se...
Šťavnaté kachní maso pomalu tažené ve vlastním sádle, provoněné tymiánem a dochucené solí a pepřem. Jednoduchá, ale dokonale vyvážená chuť, která vynikne s křupavou bagetou a...