Dančí fermentované klobásky z Úpice získávají uzením charakteristickou chuť a jedinečně aroma. Samotné dančí maso vyniká výraznou chutí a je velmi šťavnaté. Dančí maso pochází z...
Jelení klobáska je delikatesa z masa jelena z malé uzenářské výrobny. Autentická chuť divočiny, ručně zpracovaná a uzená. Skvělý doplněk pro milovníky unikátní...
Hovězí fermentované klobásky potěší všechny, kteří preferují kvalitní maso a uzeniny. Vyrábí se poctivou ruční metodou. Uzení jim přidá na chuti i aroma. Jsou chutné, šťavnaté a...
Salsiccia je nedílnou součástí každé italské grilovací party, grigliaty. Jemné pečené aroma se mísí s intenzivně kořenitou chutí čerstvých uzenin. Cucina Italiana má také...
Naše paštika má vyváženou chuť mladých kuřecích jater, vepřové plece a domácího škvařeného sádla. Vše dohromady tvoří skvělou kombinaci toho nejlepšího od Meleme maso. To pravé...
Paštika z pečeného kachního masa a kachních jater je flambovaná v Calvadosu. Ten je doplněn společně s jablečným rozvarem i navrchu. Vše bez konzervantů. Kachní paštika je velmi...
Škvarková pomazánka je tradiční české jídlo. Firma Meleme maso to pojali jako výzvu a chtěli se odlišit chutí. Pomazánka je vyrobena z pomalu konfitovaných škvarků s přídavkem...
Zvěřinová paštika se vyrábí z českého kančího masa. Při výrobě se používá gin, který vyzdvihuje jalovcovou chuť, a bobkový list s novým kořením. Servíruje se s rozpečeným...