Dančí pršut vyniká výraznou chutí, vůní a šťavnatostí masa. Zrání v suchých, tmavých místnostech dává masu jeho charakteristickou chuť a jedinečné aroma. Zvěřina...
Fíkový dip je lahodná exotická pochoutka, která se hodí k sýrové míse, pečivu i na toasty. Můžete podávat k palačinkám nebo banánovému chlebu. Fíkový dip je skvělou volbou ke...
Rillety jsou na půl cesty mezi paštikou a pyré z tučného vepřového masa. Mají hrubější texturu a patří na chleba nebo toasty. Specialita z regionu Loiry ve Francii oslní každého...
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Perfektně...
Fermentovaný salám MILÁNO se podle tradiční italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku, které je najemno nasekané a naplněné do střívka tak, aby vznikla ta...