Husí paštika s Bordeaux
Bordeaux je zde použito tolik, že husí paštika je povznesena na žebříček delikátních chutí opravdu velmi vysoko. Husí játra jsou marinovaná 48 hodin v Bordeaux. To se pak používá při pošírování jater. Jelikož vína není nikdy dost, paštika je při plnění zalita i želé z vína. Prémiovou paštiku servírujte na opečený toast s tmavými hrozny.
Země původu: Česká republika
Složení:
Husí játra 42 %, kuřecí játra 21 %, červené víno 14 %, máslo 10 %, sádlo 10 %, sůl, pepř, želatina, cukr, koření
Alergeny:
Mléčné produkty
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čerstvé paštiky |
---|---|
Hmotnost: | 0.35 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář