Husí paštika s Bordeaux

Neohodnoceno
Značka: Melememaso

Bordeaux je zde použito tolik, že husí paštika je povznesena na žebříček delikátních chutí opravdu velmi vysoko. Husí játra jsou marinovaná 48 hodin v Bordeaux. To se pak používá při pošírování jater. Jelikož vína není nikdy dost, paštika je při plnění zalita i želé z vína. Prémiovou paštiku servírujte na opečený toast s tmavými hrozny. 

Země původu: Česká republika

Dostupnost Skladem
Kód: 11807
165 Kč
Husí paštika s Bordeaux
Neohodnoceno
Značka: Melememaso

Složení:

Husí játra 42 %, kuřecí játra 21 %, červené víno 14 %, máslo 10 %, sádlo 10 %, sůl, pepř, želatina, cukr, koření

 

Alergeny:

Mléčné produkty

Doplňkové parametry

Kategorie: Čerstvé paštiky
Hmotnost: 0.35 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Husí terina s lanýžovou stavou Ducs de Gascone
109 Kč

Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv a konzervačních...

10183
Králičí rillety, 180g Arnaud
139 Kč

Rillety jsou něco mezi paštikou a pyré. Připravují se tak, že tučný kus vepřového masa se nakrájí, nasolí a nechá několik hodin odležet. Následně se pozvolna peče až do...

11437
Kachní terina se zeleným pepřem A&R
119 Kč

Tato kachní jemně pikantní terina se zeleným pepřem je v Avon & Ragobert skvělou klasikou a jednou z bestsellerů. Svěží zelený pepř dává tomuto receptu jemný nádech koření....

10965