Husí paštika s Bordeaux

Neohodnoceno
Značka: Melememaso

Bordeaux je zde použito tolik, že husí paštika je povznesena na žebříček delikátních chutí opravdu velmi vysoko. Husí játra jsou marinovaná 48 hodin v Bordeaux. To se pak používá při pošírování jater. Jelikož vína není nikdy dost, paštika je při plnění zalita i želé z vína. Prémiovou paštiku servírujte na opečený toast s tmavými hrozny. 

Země původu: Česká republika

Dostupnost Skladem
Kód: 11807
165 Kč
Husí paštika s Bordeaux
Neohodnoceno
Značka: Melememaso

Složení:

Husí játra 42 %, kuřecí játra 21 %, červené víno 14 %, máslo 10 %, sádlo 10 %, sůl, pepř, želatina, cukr, koření

 

Alergeny:

Mléčné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Farmářská terina s hříbky A&R
115 Kč

Výrazná chuť a vůně farmářské teriny s hříbkem vás donutí cestovat do srdce přírody. Perfektní s tradiční bagetou. Země původu: Francie

11279
Srnčí terina na brandy A&R
115 Kč

Srnčí terina okořeněná brandy potěší ty, kteří hledají rafinovaný a elegantní recept. Perfektní se sezamovou bagetou. Země původu: Francie

10964
Králičí rillety, 180g Arnaud
139 Kč

Rillety jsou něco mezi paštikou a pyré. Připravují se tak, že tučný kus vepřového masa se nakrájí, nasolí a nechá několik hodin odležet. Následně se pozvolna peče až do...

11437