Zvěřinová paštika

Neohodnoceno
Značka: Melememaso

Zvěřinová paštika se vyrábí z českého kančího masa. Při výrobě se používá gin, který vyzdvihuje jalovcovou chuť, a bobkový list s novým kořením. Servíruje se s rozpečeným chlebem a nakládanými okurkami. Pro odvážnější jsou chilli papričky skvělou alternativou k okurkám. Pak už jen silnější pivo a všichni si přijdou na své.

 

Země původu: Česká republika

Dostupnost Skladem
Kód: 11808
155 Kč
Zvěřinová paštika
Neohodnoceno
Značka: Melememaso

Složení: zvěřinové maso 21 %, sádlo 20 %, krůtí játra 19 %, máslo 10 %, uzená slanina 6 %, vývar 4 %, gin, jalovec, rozmarýn, sůl, pepř, citronová kůra, koření

 

Alergeny:

Mléčné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Kachní terina s hříbkem, 180g Jean Brunet
119 Kč

Kachní terina je tradiční pokrm z Francie. Na přípravu teriny se používají kachní játra. Tento druh obsahuje větší kousky masa, čímž se liší od klasické paštiky. Díky...

10175
terina gaskonska se svestkami Ducs de Gascone
95 Kč

Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv a konzervačních...

10184
Husí Rillety, 180g Arnaud
175 Kč

Rillety jsou na půl cesty mezi paštikou a pyré z tučného vepřového masa. Mají hrubější texturu a patří na chleba nebo toasty. Specialita z regionu Loiry ve Francii oslní každého...

11438