Gouda s levandulí a rozmarýnem patří mezi vyzrálé sýry. Levandule krásně zbarví sýr do fialova a silné aroma dodá extra výraznou chuť. Rozmarýn už je jen pouhá třešnička na...
Farmářská gouda s chilli je určena pro všechny milovníky pikantního, kteří si libují na ostrém koření. Vyzkoušejte sílu chilli v kombinaci s jemnou chutí goudy.
Doba...
Farmářská gouda s Jalapeňos Basiron je extra pikantní sýr, který je vhodný pro milovníky pálivého. Jemně nasekané jalapeňos papričky si nejlépe vychutnáte se suchým bílým vínem....
Tento sýr v sobě ukrývá dokonalý čtyřboj - kravské mléko, kombinaci hříbků, jedlé kaštany a pažitku s karamelovou krustou. Zní to delikátně, že? A opravdu je! Jedná se o...
Tři druhy kvalitního pepře, nasekané s tou největší jemností a pečlivostí. Černý, červený a bílý - to je trio, které dělá tento kravský, sýr z pasterizovaného mléka tím, čím...
Není sýr jako sýr. Tato lahodně smetanová farmářská gouda je ochucena černými lanýži. Ty se řadí mezi nejdražší jedlé houby na světě. I ten největší gurmán si přijde na...
Jura, to je oblast v horách na hranicích mezi Francií a Švýcarskem. Přesně zde, v krásném horském prostředí vzniká sýr Raclette du Jura. Dopřejte si tento aromatický sýr u vás...
Morbier AOP je tradiční francouzský polotvrdý sýr, který je specifický černou linkou popela uprostřed. Dříve popel sloužil proti bakteriím a hmyzu. Dnes jde spíše o zachování...
U sýru Comté AOP máte jistotu toho nejlepšího. Chráněné označení původu, tedy zkratka AOP, garantuje, že sýry pochází pouze z frankofonních oblastí. Na výrobě se podílí...
Tete de Moine je švýcarský bezlaktózový sýr z nepasterizovaného kravského mléka. Velmi často se mu také říká Mnichova hlava. Tete de Moine, které zraje...
Magoth swiss je ručně vyráběný sýr tradičními farmáři ve švýcarských Alpách. Sýr Magoth je bez laktózy a lepku. Chuť je zemitá, oříšková až lehce nahořklá. Sladší vína zde...
Emmentaller classic je světově nejznámější sýr ze Švýcarska. Pochází z horského prostředí na úpatí Alp, kde teče řeka Emme. Odtud tedy pramení název Emmentaller. Sýr je díky...
Appenzeller Extra je chuťově výraznější až kořeněný sýr ze Švýcarska. Během svého zrání je potírán jablečným moštem nebo vínem s kořením a bylinkami. Polosuché...
Vynikající Švýcar, skvěle vyzrálý a jemně pikantní. Sýr je vyrobený z nepasterovaného kravského mléka, má přírodní kůrku a lehce navinulou, sennou vůni. Tento "poklad" se...
Montero swiss, švýcarský krémový sýr s delikátním lanýžem, který je v sýru zastoupen ve 3 %. Je velmi jemný, mírně kořeněný, s výraznou chutí.
Doba zrání: 2-3 měsíce.
Země...