Tomme du Jura je francouzský sýr z pohoří Jura, který se vyrábí z kravského mléka. Je to sýr s nevyvařenou sýřeninou, který se vyznačuje polotvrdou texturou a malými...
Cheddar, česky čedar, pochází ze stejnojmenné vesnice ležící na jihovýchodě Anglie. Jeho chuť a vůně se odvíjí od stáří sýru. Mladší čedar má nasládlou až jemně ořechovou chuť...
Vyzrálá drobivá gouda s krystalkami soli pochází ze severního Holandska, kde se připravuje v místní sýrárně za těch nejlepších podmínek. Celých dlouhých 36 měsíců trvá než...
Emmentaller classic je světově nejznámější sýr ze Švýcarska. Pochází z horského prostředí na úpatí Alp, kde teče řeka Emme. Odtud tedy pramení název Emmentaller. Sýr je díky...
Parmigiano Reggiano je pravý italský Parmezán, který se využívá především na těstoviny, rizota, do polévek a omáček. Výtečný je i nakrájený a servírovaný s pečivem. Jeho výrazná...
U sýru Comté AOP máte jistotu toho nejlepšího. Chráněné označení původu, tedy zkratka AOP, garantuje, že sýry pochází pouze z frankofonních oblastí. Na výrobě se podílí...
Vynikající Švýcar, skvěle vyzrálý a jemně pikantní. Sýr je vyrobený z nepasterovaného kravského mléka, má přírodní kůrku a lehce navinulou, sennou vůni. Tento "poklad" se...
Sýr Cheddar LITTLE BLACK BOMBER získává již více jak 10 let jedno ocenění za druhým. A není divu. Tento prémiový produkt ze severního Walesu je extra uleželý, jemný a...
Mini gouda je lahodně smetanový tvrdý sýr vyráběný již po staletí tradičním nizozemským způsobem. Mléko pochází od místních krav, které farmáři zpracovávají především do...