Vyzkoušejte paštiku s husími játry, ve které se pojí tradiční receptura s neobvyklými ingrediencemi. Pečlivě vybrané koření, aromatické bylinky a kapka...
Jemné králičí maso, voňavý tymián a kapka Ryzlinku rýnského. To je kombinace, která dává této paštice nezaměnitelnou chuť. Spojuje v sobě poctivou práci českých farmářů a um...
Spojení šumavské zvěřiny a sušených švestek macerovaných v červeném víně - Rulandské modré vytváří jedinečnou paštiku s nezaměnitelnou chutí a jemně nasládlým tónem. Díky...
Objevte paštiku, která vás překvapí svou vyváženou chutí a vysokým podílem libového, šťavnatého masa. Vyrobena je pouze z těch nejkvalitnějších surovin...
Hovězí maso s česnekem je opravdu jen maso s česnekem a troškou soli, nic víc není ani třeba! Jednoduché, a přitom tak dobré. Klasika, která by ve vaší spíži neměla...
Trhané vepřové maso BBQ Čongrády si vás získá dokonale vyváženou chutí a jemnou strukturou. Tento pokrm je ideální volbou pro všechny, kteří milují poctivě připravené maso...
Dokonalá kombinace křupavých, dozlatova usmažených vepřových škvarků a jemného škvařeného sádla. Tradiční pochoutka s nezaměnitelnou chutí, která se skvěle hodí...
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli...
Ančovičky v oleji vyrábí rodinná společnost Carlino již dlouhá léta. Čerstvé ančovičky jsou zpracovány do 24 hodin od výlovu. Do té doby jsou uchovávány pod ledem a...
Nduja je obzvláště kořeněná, roztíratelná vepřová klobása z oblasti Kalábrie. Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a...
Lahodný tuňák nakládaný do extra panenského olivového oleje, konkrétně do filtrované odrůdy Arbequina, která je krásně jemná. Tuňák je nakrájený na filety a ručně zpracovaný....
Lahodné sardinky, nakládané do extra panenského olivového oleje, konkrétně do filtrované odrůdy Arbequina, která je krásně jemná. Ručně zpracované sardinky jsou nejvyšší jakosti...
Čisté filety z andaluské makrely nakládané v extra panenském olivovém oleji odrůdy Arbequina. Makrela je velmi výživná modrá ryba, měkké konzistence, příjemné vůně a jedinečné...
Lososa nakládáme do extra panenského olivového oleje, konkrétně do filtrované odrůdy Arbequina, která je krásně jemná. Losos je nakrájený na filety a ručně zpracovaný. Navíc jde...
Sardinky v olivovém oleji od společnosti A Banca da Sardinha jsou vyráběny pomocí tradičních technologií. Jejich designový obal upoutá nejedno oko a chuť jejich sardinek je...