Rillety jsou na půl cesty mezi paštikou a pyré z tučného vepřového masa. Mají hrubější texturu a patří na chleba nebo toasty. Specialita z regionu Loiry ve Francii oslní každého...
Kachní paštika s uzenými kachními prsy je výsledkem pečlivé přípravy a několika dnů práce. Kachní prsa se nejprve naloží do solného láku, poté se šetrně zaudí a smíchají se...
Šťavnaté kachní maso pomalu tažené ve vlastním sádle, provoněné tymiánem a dochucené solí a pepřem. Jednoduchá, ale dokonale vyvážená chuť, která vynikne s křupavou bagetou a...
Vyzkoušejte paštiku s husími játry, ve které se pojí tradiční receptura s neobvyklými ingrediencemi. Pečlivě vybrané koření, aromatické bylinky a kapka...
Jemné králičí maso, voňavý tymián a kapka Ryzlinku rýnského. To je kombinace, která dává této paštice nezaměnitelnou chuť. Spojuje v sobě poctivou práci českých farmářů a um...
Spojení šumavské zvěřiny a sušených švestek macerovaných v červeném víně - Rulandské modré vytváří jedinečnou paštiku s nezaměnitelnou chutí a jemně nasládlým tónem. Díky...
Objevte paštiku, která vás překvapí svou vyváženou chutí a vysokým podílem libového, šťavnatého masa. Vyrobena je pouze z těch nejkvalitnějších surovin...
Když se spojí dvě poctivé řemeslné značky, vznikne něco výjimečného. Pršutonáda je výsledkem spolupráce Čongrády a Pršutérie Chovaneček. Masová specialita s...
Když se spojí vášeň k poctivému masu a řemeslná tradice, vznikne specialita, která nemá obdoby. Chorizonáda je výsledkem spolupráce Čongrády a Pršutérie...
Hovězí maso s česnekem je opravdu jen maso s česnekem a troškou soli, nic víc není ani třeba! Jednoduché, a přitom tak dobré. Klasika, která by ve vaší spíži neměla...
Trhané vepřové maso BBQ Čongrády si vás získá dokonale vyváženou chutí a jemnou strukturou. Tento pokrm je ideální volbou pro všechny, kteří milují poctivě připravené maso...
Dokonalá kombinace křupavých, dozlatova usmažených vepřových škvarků a jemného škvařeného sádla. Tradiční pochoutka s nezaměnitelnou chutí, která se skvěle hodí...
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli...
Ančovičky v oleji vyrábí rodinná společnost Carlino již dlouhá léta. Čerstvé ančovičky jsou zpracovány do 24 hodin od výlovu. Do té doby jsou uchovávány pod ledem a...
Nduja je obzvláště kořeněná, roztíratelná vepřová klobása z oblasti Kalábrie. Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a...