Ideální delikatesa k pohoštění! Namazat na bagetku, do těstovin, tataráčku či do rizota? Úplně s přehledem! Celkový obsah bílých lanýžů 3%!
Země původu: Itálie
Ajvar je tradiční pokrm balkánské kuchyně z pečených paprik. Oproti klasickému jemnému je tento výrazně pikantní. Lze ho podávat k sýrovému prkénku i obloženým talířům s...
Ajvar z pečených paprik, rajčat, slunečnicového oleje, chilli a mořské soli je 100% přírodní produkt. Home Made Mild Mamas je vyrobeno podle jedinečné a přesně vyvážené...
Snowdonia Cheese Company®, ze severního Walesu vyrábí luxusní řadu sýrů. Mezi jeden z nich právem patří i CHEDDAR TRUFFLE TROVE. Extra zralý smetanový sýr v kombinaci s černými...
Najemno nastrouhané černé lanýže naložené ve slané vodě a olivovém oleji se skvěle hodí k přípravě teplých jídel, jako jsou noky či frittata. Dobré jsou ale také...
Tento produkt obsahuje 45% Parmigiano Reggiano a originál bílý lanýž ( Tuber Borchii Vitt). Jedná se o hustý a krémový recept ideální pro čerstvé těstoviny, gnocchi, risotta, či...
Máte rádi lanýže? Pokud ano, je toto ideální produkt, který by neměl chybět u vás doma. Lanýžové máslo je ideálním doplňkem na bagetku, do risotta, na těstoviny či grilovaná...
Chcete použít lanýže na cokoli? Pak je tu mlýnek se sušeným lanýžem, kdy si lanýže umelete přímo do pokrmu. Velice praktické a budete mít vždy po ruce bez náročného skladování....