Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a výběrových surovin.
Země původu: Francie
Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a výběrových surovin.
Země původu: Francie
Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa. Klobáska s pepřem je celá obalena v křupavé...
Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a výběrových surovin.
Země původu: Francie
Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a výběrových surovin.
Země původu: Francie
Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a výběrových surovin.
Země původu: Francie
Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a výběrových surovin.
Země...
Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a výběrových surovin.
Země původu: Francie
ČORÍÍZO klobáska je připravována podle původní španělské receptury. Obsahuje 95% masa doprovázeného vůní a chutí oregana, česneku a červené velmi kvalitní papriky.....
FUET je typický sušený španělský řeznický výrobek. Jeho charakteristickou chuť vytváří spolu se speciálním kořením také BIO startery, kultury mikroorganizmů, které při...
Houby lidi milují a my také. Tato klobása je především o dobré chuti masa a houby už jsou jen doplněk, ale v této kombinaci se spojilo to nejlepší.
Země původu: Česká...
Maso pro tyto klobásy je vybíráno velmi pečlivě. Doba sušení je přísně dodržována a přidané suroviny, jako například cheddar, je přidáván pouze originál, žádné náhražky. Tak,...
Medvědí česnek znaly již naše babičky a momentálně se opět dostal zpět do našich kuchyní. Jemná pikantnost medvědího česneku dodá klobáse nezaměnitelnou chuť a člověk již při...