Mini gouda je lahodně smetanový tvrdý sýr vyráběný již po staletí tradičním nizozemským způsobem. Mléko pochází od místních krav, které farmáři zpracovávají především do...
Provolone sýr se vyrábí z pařeného těsta stejně jako třeba mozarrella. V závislosti na dobu zrání může být sladký, slaný nebo pikantní. Chuť pravé Itálie u vás doma...
Morbier AOP je tradiční francouzský polotvrdý sýr, který je specifický černou linkou popela uprostřed. Dříve popel sloužil proti bakteriím a hmyzu. Dnes jde spíše o zachování...
Jedná se o šunku, která zraje minimálně 120 dní ve výšce 1000 metrů nad mořem. Vyrábí se z masa z výběrových, volně žijících vepřů. Díky zrání v optimálním prostředí má...
Salame Golfetta se vyrábí výhradně z vepřového masa italských plemen. Díky vybranému koření má intenzivní charakteristickou chuť, která nejlépe vynikne na talíři s čerstvým...
Mortadella Bologna s pistácií z regionu Emilia-Romagna. Salám je vyráběn podle pravidel ochranného označení IGP, které zahrnuje pečlivý výběr italského masa. Pro získání té...
10890
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.