Mini gouda je lahodně smetanový tvrdý sýr vyráběný již po staletí tradičním nizozemským způsobem. Mléko pochází od místních krav, které farmáři zpracovávají především do...
Le Rosé je sýr specifický svou chutí po růžovém víně, které je patrné i na červeně zbarvených okrajích. Kombinací vína, bylinek a koření vzniká nezapomenutelná sýrová...
Parmigiano Reggiano je pravý italský Parmezán, který se využívá především na těstoviny, rizota, do polévek a omáček. Výtečný je i nakrájený a servírovaný s pečivem. Jeho výrazná...
Pancetta je italská slanina z vepřového bůčku ošetřeného solí a směsi koření po dobu několika dní až týdnů. Široké využití v kuchyni ji přidává na popularitě. Nakrájenou...
Bresaola se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Sušení a zrání dodává na intenzitě chuti i aroma. Velmi dobře chutná CARPACCIO z...