Sušená klobáska s roquefortem a vlašskými ořechy
Země původu: Francie
Související produkty
Salašnický sýr je vyroben v naší domovině, v Čechách. Řadí se do kategorie polotvrdých sýrů. Tento sýr má velmi vláčnou strukturu, výrazné medovo-hořčičné aroma a výborně se...
Provolone sýr se vyrábí z pařeného těsta stejně jako třeba mozarrella. V závislosti na dobu zrání může být sladký, slaný nebo pikantní. Chuť pravé Itálie u vás doma...
Montero swiss, švýcarský krémový sýr s delikátním lanýžem, který je v sýru zastoupen ve 3 %. Je velmi jemný, mírně kořeněný, s výraznou chutí. Doba zrání: 2-3 měsíce. Země...
Podobné produkty
Pečená krůtí prsa Il Nazionale jsou vynikající pochoutkou. Používá se pouze krůtí maso z italského dodavatelského řetězce. Díky pečlivému výběru masa a pomalému zpracování...
Jedná se o šunku, která zraje minimálně 120 dní ve výšce 1000 metrů nad mořem. Vyrábí se z masa z výběrových, volně žijících vepřů. Díky zrání v optimálním prostředí má...
Sušená vepřová šunka Prosciutto cotto ochucená černým lanýžem je to pravé italské potěšení. Pršut má stejné charakteristické vlastnosti jako sýr nebo víno. Čím déle bude...