Morbier AOP je tradiční francouzský polotvrdý sýr, který je specifický černou linkou popela uprostřed. Dříve popel sloužil proti bakteriím a hmyzu. Dnes jde spíše o zachování...
Piave je sýr z pasterizovaného kravského mléka chráněný známkou původu DOP. Vyrábí se výhradně z provincii Belluno a své jméno dostal podle řeky Piavy. Druh Selezione Oro zraje...
Jura, to je oblast v horách na hranicích mezi Francií a Švýcarskem. Přesně zde, v krásném horském prostředí vzniká sýr Raclette du Jura. Dopřejte si tento aromatický sýr u vás...
Tradiční tyrolský sušený speck se vyrábí z té nejlepší části vepřového kýty. Několik dní marinovaný ve směsi koření a soli získá skvělé aroma. Následně se udí a suší na horském...
Salame Golfetta se vyrábí výhradně z vepřového masa italských plemen. Díky vybranému koření má intenzivní charakteristickou chuť, která nejlépe vynikne na talíři s čerstvým...
Fermentovaný salám MILÁNO se podle tradiční italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku, které je najemno nasekané a naplněné do střívka tak, aby vznikla ta...
13357
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.