Podmáslový chléb
Tento chléb máme vždy čerstvý každý týden ve čtvrtek a pátek, možné objednat pouze v tyto dny.
Vynikající podmáslový chléb, z domácího žitného kvasu.
Země původu: Česká republika
Související produkty

Fourme d´Ambert je považován za jeden z nejstarších francouzských sýrů. Vydatný sýr s vnitřní modrou plísní se hodí výborně na obložený talíř, do fondue, pomazánek a omáček. S...

Farmářská gouda s římským kmínem má velmi výraznou chuť. Holandsko je známé hlavně kvůli sýrům, ale již po staletí obchodují také s bylinkami a kořením. Není divu, že spojení...
Podobné produkty

Klasické grissini s extra panenským olivovým olejem mohou perfektně doplnit každé jídlo jako náhrada pečiva, ale také si je lze vychutnat samostatně jako předkrm se sklenkou...

Filukovy preclíky se vyznačují jemně máslovou příchutí. Jsou křupavé, ale přesto velmi jemné a delikátní. Skvěle se hodí jak k pivu, tak i k vínu. Země původu: Česká republika

Křupavé, aromatické a do zlatova vypečené grissini, hodí se výtečně k různým dipům a nebo jen tak. Země původu: Itálie