Sýr Babinský zlaťák je pojmenovaný po svém zlato-oranžově zbarveném povrchu. Jemný, vláčný, polotvrdý sýr, který se hodí především do salátů. Skvěle chutná i samostatně jen s...
Přírodní čerstvý sýr z farmy Těšany se vyrábí bez syřidla a navíc z čerstvého, ještě teplého a nepasterizovaného kravského mléka. Velmi oblíbený je u dětí, sportovců i při...
Seletický čerstvý sýr je vyráběn výhradně z vlastních surovin a především ručně. Čerstvé sýry nejsou nikde skladovány a putují rovnou k zákazníkům. Velmi oblíbený výrobek...
Měkký smetanový sýr, jemně nasládlé chuti s kousky ananasu. Sýr rozmažte na čerstvé pečivo, dopřejte si ho naservírovaný na talíři nebo ho přidejte do teplých pokrmů. Oblíbená a...
Bleu d´Auvergne je francouzský sýr s vnitřní modrou plísní. Během doby zrání je uchováván ve vlhkých sklepních prostorách, kde je propichován jehlicemi. Smetanový, lehce...
Název "crème fraîche" pochází z francouzštiny a znamená doslova čerstvá smetana. Jedná se o kysaný mléčný výrobek, podobný zakysané smetaně. Vyrábí se ze smetany,...
Farmářská gouda s římským kmínem má velmi výraznou chuť. Holandsko je známé hlavně kvůli sýrům, ale již po staletí obchodují také s bylinkami a kořením. Není divu, že spojení...
Ons Genot je tvrdý sýr typu Gouda. Vyznačuje se lehkou sladkou chutí s ovocnými tóny a dobře vyváženou slaností. Jedná se o lehce uleželý sýr s krémovou konzistencí a mléčnou...