Klasická provensálská směs bylinek s růžovou himálajskou solí Cereus. Nechte se unést kouzelnou Provence s vůní levandule a dalších aromatických bylin. Je vhodná do...
Lahodná směs koření s vůní orientu a himálajské růžové soli. Vhodná ke kořenění asijských jídel, rýže, grilované či dušené zeleniny či polévek, stejně jako inspirujících salátů,...
Intenzivní pálivá chuť bez příkras. To jsou Bird’s Eye sušené papričky. Na rozdíl od jiných chilli papriček neukrývají jemnou a bohatou chuť. Jejich úkol je totiž jeden a je...
Zdá se, že pepře v české kuchyni není nikdy dost. Jeho chuť si ovšem nejlépe vychutnáte, pokud jej do pokrmů přidáte čerstvě namletý. S barevným pepřem navíc získáte bohatost...
Nenechte se zmást názvem pepř, ve skutečnosti se jedná o chilli papričku střední pálivosti. Máte-li rádi ostrá jídla mexického, indického nebo čínského typu, pak by ve Vaší...
Tyto vločky pocházejí z přezrálých plodů papričky Poblano. Díky tomu mají temně fialovou až černou barvu. Jídlu tak dodají nejen příjemnou pálivost, plnou chuť čokolády,...
První, čím vás tyto jemně pálivé papričky zaujmou, je jednoznačně výrazná temná barva. Jejich domovem je Mexiko, kde při svém růstu nemají nouzi o teplo a světlo. Díky tomu...
Kambodžská 100% přírodní mořská sůl je nerafinovaná, hrubozrnná, čistá sůl zpracovávaná tradičním a ekologickým způsobem pomocí odpařování vody z mořských salin. Využijete ji...
Tohle koření rozhodně není pro začátečníky. Paprička Naga Bhut Jolokia dosahuje hodnoty 1 000 000 SHU a právem byla svého času označována jako ta nejpálivější. Pokud ale vysokou...
Naga Bhut Jolokia dosahuje na Scovilleho škále až 1 000 000 SHU! Tahle paprička dá zabrat nejednomu odvážlivci, a to i navzdory tomu, že vysokou míru pálivosti vyvažuje příjemná...
Tyto chilli papričky ve formě vloček využijte například pro přípravu omáček, jako dochucovadlo nebo k výrobě chilli oleje.
Hmotnost: 70g
Země původu: Itálie
Cítíte to? To je vůně Karibiku, která se ukrývá v každém balení těchto vloček. Koření z této papričky se těší velké oblibě a je to naprosto pochopitelné. Ideální pálivost,...