Sušený tyrolský speck

Neohodnoceno

Tradiční tyrolský sušený speck se vyrábí z té nejlepší části vepřového kýty. Několik dní marinovaný ve směsi koření a soli získá skvělé aroma. Následně se udí a suší na horském vzduchu. Speck lze přidat do knedlíků, těstovin nebo podávat jen s pečivem a červeným vínem.

  • Doba zrání: 5 měsíců
  • Země původu: Itálie
Dostupnost Skladem
Kód: 12418
69 Kč 690 Kč / 1 kg
Sušený tyrolský speck
Neohodnoceno

Složení: 

Čerstvé vepřové maso, sůl, koření, přírodní aroma. Antioxidanty: kyselina askorbová, konzervanty: dusitan sodný, přírodní kouřové aroma, bez lepku a bez laktózy, Antioxidanty: E301.


Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota na 100g 1080kj/259kcal

Tuky: 17 g,

Sacharidy: 0,5 g,

Bílkoviny: 26 g,

Sůl: 4,5 g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Šunky, prosciutta a salámy
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Sušená klobáska se sušenými rajčaty
130 Kč

Země původu: Francie

10506
sucha klobasa s medvedim cesnekem
147,50 Kč

Medvědí česnek znaly již naše babičky a momentálně se opět dostal zpět do našich kuchyní. Jemná pikantnost medvědího česneku dodá klobáse nezaměnitelnou chuť a člověk již při...

13307
sucha klobasa s parmazanem
177 Kč

Maso pro tato delikátní klobásy je vybíráno velmi pečlivě. Doba sušení je přísně dodržována a přidané suroviny, jako například Parmazán, jsou pouze originál -...

13151