Sušený tyrolský speck

Neohodnoceno

Tradiční tyrolský sušený speck se vyrábí z té nejlepší části vepřového kýty. Několik dní marinovaný ve směsi koření a soli získá skvělé aroma. Následně se udí a suší na horském vzduchu. Speck lze přidat do knedlíků, těstovin nebo podávat jen s pečivem a červeným vínem.

  • Doba zrání: 5 měsíců
  • Země původu: Itálie
Dostupnost Skladem
Kód: 12418
69 Kč 690 Kč / 1 kg
Sušený tyrolský speck
Neohodnoceno

Složení: 

Čerstvé vepřové maso, sůl, koření, přírodní aroma. Antioxidanty: kyselina askorbová, konzervanty: dusitan sodný, přírodní kouřové aroma, bez lepku a bez laktózy, Antioxidanty: E301.


Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota na 100g 1080kj/259kcal

Tuky: 17 g,

Sacharidy: 0,5 g,

Bílkoviny: 26 g,

Sůl: 4,5 g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Šunky, prosciutta a salámy
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Sušená klobáska s pepřem
130 Kč

Země původu: Francie

10516
Sušená klobáska s modrým sýrem
130 Kč

Země původu: Francie

10519
Salame Levonetto Paeasano
199 Kč

Salame Levonetto Paesano to je jemný italský salám z kvalitního vepřového masa. Chuť salámu je obohacena o pepř, který dodává na intenzitě i aroma. Vychutnat si ho lze i v...

10107