Sušený tyrolský speck
Tradiční tyrolský sušený speck se vyrábí z té nejlepší části vepřového kýty. Několik dní marinovaný ve směsi koření a soli získá skvělé aroma. Následně se udí a suší na horském vzduchu. Speck lze přidat do knedlíků, těstovin nebo podávat jen s pečivem a červeným vínem.
- Doba zrání: 5 měsíců
- Země původu: Itálie
Složení:
Čerstvé vepřové maso, sůl, koření, přírodní aroma. Antioxidanty: kyselina askorbová, konzervanty: dusitan sodný, přírodní kouřové aroma, bez lepku a bez laktózy, Antioxidanty: E301.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota na 100g 1080kj/259kcal
Tuky: 17 g,
Sacharidy: 0,5 g,
Bílkoviny: 26 g,
Sůl: 4,5 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šunky, prosciutta a salámy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář