Naší chloubou je tento polotvrdý sýr s oky (ementálského typu), zrající ve vosku. Má typickou nasládlou oříškovou chuť, a je držitel ocenění Kraje Přemysla Oráče 2016.
Země...
Montero swiss, švýcarský krémový sýr s delikátním lanýžem, který je v sýru zastoupen ve 3 %. Je velmi jemný, mírně kořeněný, s výraznou chutí.
Doba zrání: 2-3 měsíce.
Země...
Magoth swiss je ručně vyráběný sýr tradičními farmáři ve švýcarských Alpách. Sýr Magoth je bez laktózy a lepku. Chuť je zemitá, oříšková až lehce nahořklá. Sladší vína zde...
Bresaola se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Sušení a zrání dodává na intenzitě chuti i aroma. Velmi dobře chutná CARPACCIO z...
Pancetta je italská slanina z vepřového bůčku ošetřeného solí a směsi koření po dobu několika dní až týdnů. Široké využití v kuchyni ji přidává na popularitě. Nakrájenou...
Prosciutto cotto s bylinkami je sušená vepřová šunka růžové barvy a slanější chuti. Směs bylinek ji dodává výraznou kořeněnou chuť. Výborně se hodí na pizzu, do těstovin a...
11471
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.