Le Rosé je sýr specifický svou chutí po růžovém víně, které je patrné i na červeně zbarvených okrajích. Kombinací vína, bylinek a koření vzniká nezapomenutelná sýrová...
Parmigiano Reggiano je pravý italský Parmezán, který se využívá především na těstoviny, rizota, do polévek a omáček. Výtečný je i nakrájený a servírovaný s pečivem. Jeho výrazná...
Piave je sýr z pasterizovaného kravského mléka chráněný známkou původu DOP. Vyrábí se výhradně z provincii Belluno a své jméno dostal podle řeky Piavy. Druh Selezione Oro zraje...
Salame Golfetta se vyrábí výhradně z vepřového masa italských plemen. Díky vybranému koření má intenzivní charakteristickou chuť, která nejlépe vynikne na talíři s čerstvým...
Jedná se o šunku, která zraje minimálně 120 dní ve výšce 1000 metrů nad mořem. Vyrábí se z masa z výběrových, volně žijících vepřů. Díky zrání v optimálním prostředí má...
Tradiční tyrolský sušený speck se vyrábí z té nejlepší části vepřového kýty. Několik dní marinovaný ve směsi koření a soli získá skvělé aroma. Následně se udí a suší na horském...
12418
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.