Guanciale

Neohodnoceno

Slanina z vepřového laloku, specialita italské kuchyně. Vyrábí se procesem pomalého sušení z nasoleného vepřového laloku. Ideální surovina pro dosažení autentické chuti pokrmu Spaghetti carbonara. 

Dostupnost Skladem
Kód: 13888
65 Kč 650 Kč / 1 kg
Guanciale
Neohodnoceno

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Maso a uzeniny
Váha jednoho kusu: cca 100g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Hovězí klobásky cca 160-190g
153,90 Kč

Hovězí fermentované klobásky potěší všechny, kteří preferují kvalitní maso a uzeniny. Vyrábí se poctivou ruční metodou. Uzení jim přidá na chuti i aroma. Jsou chutné, šťavnaté a...

12673
chedar
124 Kč

Maso pro tyto klobásy je vybíráno velmi pečlivě. Doba sušení je přísně dodržována a přidané suroviny, jako například cheddar, je přidáván pouze originál, žádné náhražky. Tak,...

13305
Sušená klobása s medvědím česnekem cca 200g
124 Kč

Medvědí česnek znaly již naše babičky a momentálně se opět dostal zpět do našich kuchyní. Jemná pikantnost medvědího česneku dodá klobáse nezaměnitelnou chuť a člověk již při...

13307