Domácí chilli pasta – poctivá pálivá síla v každé lžičce
Dopřej si chuť, která má říz! Domácí chilli pasta je ručně vyráběná z kvalitních čerstvých papriček a přírodních...
Ajvar je tradiční pokrm balkánské kuchyně z pečených paprik. Oproti klasickému jemnému je tento výrazně pikantní. Lze ho podávat k sýrovému prkénku i obloženým talířům s...
Ajvar je tradiční pokrm balkánské kuchyně z pečených paprik. Makedonci si svoji tajnou recepturu střeží již po generace a stále ji vylepšují. Ochutnejte jejich místní specialitu...
Boží hořčice co pálí 2x!. Nejdříve štípne hořčice, pak smyslně pálí kambodžské chilli. Zcela Vás ohromí intenzivní chutí, můžete s ní také dochucovat omáčky, saláty, sendviče a...
Delikátní francouzská hořčice s fenomenální chutí Kampotského pepře. Zcela okouzlující vůně a chuť, díky které dosáhnete nezapomenutelné chuti omáček, salátů, sendvičů a...
Žampiony naložené v kvalitním víně a slunečnicovém oleji pocházejí z vybraných italských farem. Tato společnost má více než 25 let zkušeností s pasterizací produktů, což...
Trhané vepřové maso BBQ Čongrády si vás získá dokonale vyváženou chutí a jemnou strukturou. Tento pokrm je ideální volbou pro všechny, kteří milují poctivě připravené maso...
Pikantní salsa rajčatová představuje omáčku s kořeněnou a svěží chutí, která se skvěle hodí k oblíbeným tortilám. Rajčatová salsa od Bar Italia Aperitivo Italiano...
Lahodné cherry papričky, které jsou plnění opravdu lahodným krémem ze sýru Pecorino vás ohromí. Hodí se jak k svěžímu vínu, tak klidně i samotné, jako potěšení vašich chuťových...
Lanýže se strouhají či krájejí na tenké plátky a používají se jako přísada do těstovin, rýže, polenty, pomazánek či smažených vajíček.
Země původu: Itálie
Balzamikový ocet se šťávou z černých lanýžů k dochucení Vašich pokrmů. Hodí se k čerstvé i grilované zelenině, grilovaným masům, vejcím, sýrům či rybám. Je možné jej použít...