Vločky z papričky Trinidad Moruga Scorpion jsou jedinečné! Pomalý rozjezd, velmi vysoká pálivost, to vše z nich dělá naprosto luxusní dochucovadlo o síle až 2 000 000 SHU!
Země...
Vychutnejte si jedinečnou chuť ručně sbírané mořské soli z jihu Portugalska!
Tato sůl se sklízí ručně na malých přes sto let starých solných pánvích. Při sklizni se využívá...
Vychutnejte si jedinečnou chuť ručně sbírané mořské soli z jihu Portugalska!
Tato sůl se sklízí ručně na malých přes sto let starých solných pánvích. Při sklizni se využívá...
Pappardelle (z italského pappare – „polykat“) je druh těstovin v podobě cca 2–3 cm širokých nudlí. Jejich obdobou jsou toskánské Fettuccine. V Itálii...
Spaghetti alla chitarra (doslova „kytara“), jsou vaječné těstoviny typické pro italskou oblast Abruzzo, se čtvercovým průřezem o tloušťce asi 2–3 mm. Název těchto...
Tagliatelle jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Jsou to dlouhé ploché nudle a mívají na šířku 0,65 až 1 cm. Podávají se s...
Cítíte to? To je vůně Karibiku, která se ukrývá v každém balení těchto vloček. Koření z této papričky se těší velké oblibě a je to naprosto pochopitelné. Ideální pálivost,...
Koření z této papričky předčí vše. Jedná se totiž o šampiona, který dosahuje až 2 200 000 SHU a je tak nejpálivější papričkou světa! Kromě extrémní pikantnosti také nabízí...
Jedná se o méně známý typ italské rýže, která se používá na přípravu mnoha rýžových pokrmů, jako jsou rýžové saláty, přílohy nebo i k přípravě rizot. Má kulatější a menší...
Poctivý Hovězí vývar Čongrády je základem pro lahodné polévky, omáčky a další pokrmy, kterým dodá tu správnou a výraznou chuť. Pečlivě připravený z prvotřídních surovin, aby se...
Barevný kampotský pepř je namíchán z černého, bílého a červeného pepře (samozřejmě kampotského). Černý pepř dává směsi aromatické tělo, bílý pepř ostrou a výraznou chuť a...
Pokud máte rádi ovoce, toto müsli je určené přesně pro vás! Najdete v něm například brusinky, papáju nebo slaďoučké mango!
Hmotnost: 400 g
Země původu: Česká republika