Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků,...
Tyto Fusilli byly vyrobeny v Itálii a poslouží jako perfektní kulinářská pochoutka, kterou lze přidat téměř ke všem omáčkám. Hodí se nejen jako hlavní jídlo, ale i jako příloha....
Risotto (rizoto) je jednou z nejoblíbenějších italských klasik. Do voňavého houbového risotta jsme vybrali tu nejlepší italskou risottovou rýži Carnaroli a...
Řecká mořeká hrubá sůl v mlýnku.
Z čisté mořské vody, vzniklá pouze přirozeným odpařováním. Bez jakýchkoliv umělých příměsí.
Jen horní vrstva vykrystalizované soli....
Bazalkové pesto se skvěle hodí jak do teplých pokrmů, tak do salátů a nebo na čerstvé pečivo. Báječně bude chutnat ve všech svých podobách.
Země původu: Česká republika
Tohle je držitelka rekordu nejpálivější papričky světa! Její pálivost dosahuje hodnoty až 2 200 000 SHU! Carolina Reaper není paprička pro začátečníky, ale jen pro ty skutečně...
Chilli prášek z této papričky patří mezi jednoznačné šampiony. Trinidad Moruga Scorpion totiž na Scovilleho stupnici atakuje hodnotu 2 000 000 SHU, což z ní dělá pořádnou výzvu....
Vločky z papričky Trinidad Moruga Scorpion jsou jedinečné! Pomalý rozjezd, velmi vysoká pálivost, to vše z nich dělá naprosto luxusní dochucovadlo o síle až 2 000 000 SHU!
Země...
Pappardelle (z italského pappare – „polykat“) je druh těstovin v podobě cca 2–3 cm širokých nudlí. Jejich obdobou jsou toskánské Fettuccine. V Itálii...
Spaghetti alla chitarra (doslova „kytara“), jsou vaječné těstoviny typické pro italskou oblast Abruzzo, se čtvercovým průřezem o tloušťce asi 2–3 mm. Název těchto...