Drcená chilli paprička. Není žádným tajemstvím, že jedna z nejlepších papriček na světě pochází z italské Kalábrie. Červená paprička, která má ohnivou a pikantní chuť, pro...
Pro milovníky pasty jsou tyto čerstvé pappardelle určitě gastronomická výzva. Jejich přirozenou chuť podtrhne například omáčka z výrazné gorgonzoly.
Země původu: Česká republika
Spaghetti je dlouhý, tenký, válcovitý druh těstoviny italského původu. Špagety, což je zdrobnělina spago , což znamená "tenký řetězec" nebo "provázek". Je to italské národní...
Vychutnejte si jedinečnou chuť a krásu himalájské soli!
Tato hrubozrnná sůl se pyšní velkými barevnými krystaly, které dodají vašim jídlům nejen úžasnou chuť, ale i krásný...
Vychutnejte si jedinečnou chuť a krásu himalájské soli bez nutnosti mletí!
Tato jemně mletá sůl je ideální pro ty, kteří chtějí mít po ruce sůl, která je ihned k použití. Její...
Zdá se, že pepře v české kuchyni není nikdy dost. Jeho chuť si ovšem nejlépe vychutnáte, pokud jej do pokrmů přidáte čerstvě namletý. S barevným pepřem navíc získáte bohatost...
Slané cizrnové krekry ve tvaru knoflíků (italsky bottone). Jsou bezlepkové a obsahují 60 procent cizrnové mouky. Navíc jsou díky cizrně bohaté na vlákninu a rostlinné bílkoviny,...
Tyto těstoviny jsou sušeny dle staroitalských receptur téměř 52 hodin. Díky tomu získávají drsnou strukturu, méně se rozváří a lépe se pojí s omáčkou.
Země...
Čerstvé noky jsou ideální volba na víkendový oběd, který si můžete v klidu vychutnat. Jejich zemitou chuť skvěle doplní jak výrazný sýr, tak například omáčka z pečených rajčat....
Speciální směs, která se získává smícháním té nejlepší italské krupice z tvrdé pšenice. Vysoká kvalita proteinů a jednotná velikost částic umožňují maximální rozvoj...