Sušená klobáska se smaženou cibulkou

2 hodnocení

Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a dalších výběrových surovin. 

Země původu: Francie

Dostupnost Skladem
Kód: 10507
130 Kč
Sušená klobáska se smaženou cibulkou
2 hodnocení
2,0 2 hodnocení

Složení: Vepřové maso a vepřový tuk, sůl, laktóza, sacharóza, pšeničná dextróza, koření, smažená cibulka

Konzervant: Ferment, ledek

150g vepřového masa a 7g smažené cibulky použito na 100g hotového výrobku

Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek

Masný výrobek tepelně neopracovaný, femrentovaný

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Sušený tyrolský speck
69 Kč

Tradiční tyrolský sušený speck se vyrábí z té nejlepší části vepřového kýty. Několik dní marinovaný ve směsi koření a soli získá skvělé aroma. Následně se udí a suší na horském...

12418
Hovězí šunka Pastrami
110 Kč

Pastrami je to nejlepší mezi hovězími šunkami. Pastrami můžete přidat do zapečených sendvičů nebo podávat nakrájené na tenké plátky s čerstvým pečivem a křenem. Pivo i víno jsou...

11773
Petto di tacchino “Il Nazionale"
85 Kč

Pečená krůtí prsa Il Nazionale jsou vynikající pochoutkou. Používá se pouze krůtí maso z italského dodavatelského řetězce. Díky pečlivému výběru masa a pomalému zpracování...

12036