Magoth swiss je ručně vyráběný sýr tradičními farmáři ve švýcarských Alpách. Sýr Magoth je bez laktózy a lepku. Chuť je zemitá, oříšková až lehce nahořklá. Sladší vína zde...
Parmigiano Reggiano je pravý italský Parmezán, který se využívá především na těstoviny, rizota, do polévek a omáček. Výtečný je i nakrájený a servírovaný s pečivem. Jeho výrazná...
Morbier AOP je tradiční francouzský polotvrdý sýr, který je specifický černou linkou popela uprostřed. Dříve popel sloužil proti bakteriím a hmyzu. Dnes jde spíše o zachování...
Pečená krůtí prsa Il Nazionale jsou vynikající pochoutkou. Používá se pouze krůtí maso z italského dodavatelského řetězce. Díky pečlivému výběru masa a pomalému zpracování...
Salame Dolce Magro je vyroben výhradně z nejlibovějších kusů čerstvého vepřového masa. Salám je nízkotučný, dobře stravitelný a má lahodnou intenzivní chuť. Salám nejvyšší...
12037
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.