Prosciutto di Parma 18 měsíců
Prosciutto di Parma poprvé vznikla již před sto lety na magickém místě v Langhirano, u řeky Parmy. K tomu, abychom si mohli tuto delikátní pochoutku dopřát, je zapotřebí hodně času. A to celých 18 měsíců. Nasládlé aroma, výtečná chuť, už chybí jen sklenka vína a domácí pohoda.
- Doba zrání: 18 měsíců
- Země původu: Itálie
Složení:
Vepřové maso (z prasat z Itálie), sůl
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1056 kJ / 523 kcal
Tuky: 16 g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 5.3 g
Sacharidy: 0.5 g
Bílkoviny: 27 g
Sůl: 4.6 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šunky, prosciutta a salámy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář