Sušená klobáska s roquefortem a vlašskými ořechy

Neohodnoceno

Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a výběrových surovin.

Země původu: Francie

Dostupnost Skladem
Kód: 10508
140 Kč
Sušená klobáska s roquefortem a vlašskými ořechy
Neohodnoceno

Složení: Vepřové maso a vepřový tuk, sůl, laktóza, sacharóza, pšeničná dextróza, koření, sýr Roquefort, vlašské ořechy

Konzervant: Ferment, ledek

150g vepřového masa použito na 100g hotového výrobku

Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek

Masný výrobek tepelně neopracovaný, femrentovaný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Bresaola
Bresaola
Skladem
145 Kč

Bresaola se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Sušení a zrání dodává na intenzitě chuti i aroma. Velmi dobře chutná CARPACCIO z...

12902
Šunka prosciutto cotto s lanýžem
119 Kč

Sušená vepřová šunka Prosciutto cotto ochucená černým lanýžem je to pravé italské potěšení. Pršut má stejné charakteristické vlastnosti jako sýr nebo víno. Čím déle bude...

12860
Screenshot 20251015 201549
Novinka Tip
149 Kč

Zažij luxus v každém soustu! Salame al Tartufo Villani Interno je vybraný italský salám s pravými černými lanýž. Tento salám je symbolem elegance a vytříbené chuti, která potěší...

14060