Sušená klobáska s roquefortem a vlašskými ořechy

Neohodnoceno

Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a výběrových surovin.

Země původu: Francie

Dostupnost Skladem
Kód: 10508
130 Kč
Sušená klobáska s roquefortem a vlašskými ořechy
Neohodnoceno

Složení: Vepřové maso a vepřový tuk, sůl, laktóza, sacharóza, pšeničná dextróza, koření, sýr Roquefort, vlašské ořechy

Konzervant: Ferment, ledek

150g vepřového masa použito na 100g hotového výrobku

Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek

Masný výrobek tepelně neopracovaný, femrentovaný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Prosciutto cotto s bylinkami
85 Kč

Prosciutto cotto s bylinkami je sušená vepřová šunka růžové barvy a slanější chuti. Směs bylinek ji dodává výraznou kořeněnou chuť. Výborně se hodí na pizzu, do těstovin a...

11471
Sušený tyrolský speck
69 Kč

Tradiční tyrolský sušený speck se vyrábí z té nejlepší části vepřového kýty. Několik dní marinovaný ve směsi koření a soli získá skvělé aroma. Následně se udí a suší na horském...

12418
Šunka prosciutto cotto s lanýžem
Novinka Tip
119 Kč

Sušená vepřová šunka Prosciutto cotto ochucená černým lanýžem je to pravé italské potěšení. Pršut má stejné charakteristické vlastnosti jako sýr nebo víno. Čím déle bude...

12860