Ančovičky v oleji vyrábí rodinná společnost Carlino již dlouhá léta. Čerstvé ančovičky jsou zpracovány do 24 hodin od výlovu. Do té doby jsou uchovávány pod ledem a...
Nduja je obzvláště kořeněná, roztíratelná vepřová klobása z oblasti Kalábrie. Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a...
Lososa nakládáme do extra panenského olivového oleje, konkrétně do filtrované odrůdy Arbequina, která je krásně jemná. Losos je nakrájený na filety a ručně zpracovaný. Navíc jde...
Čisté filety z andaluské makrely nakládané v extra panenském olivovém oleji odrůdy Arbequina. Makrela je velmi výživná modrá ryba, měkké konzistence, příjemné vůně a jedinečné...
Sardinky bez kůže a kostí v pikantním olivovém oleji pochází z čerstvých ryb v Portugalsku. Vyrábí se tradiční metodou a řadí se mezi to nejlepší, co kromě Portského vína mohou...
Stylový a designový obal zdaleka není to nejlepší, co portugalská značka A Banca da Sardinha nabízí. To nejlepší se totiž nachází pod obalem. Sardinky bez kůže a kostí...
Originální portugalské sardinky v olivovém oleji ochucené lanýžem. Sardinky jsou do konzervy skládány ručně, což zaručuje kontrolu té nejvyšší kvality. Při jejich přípravě je...
Lahodné sardinky, nakládané do extra panenského olivového oleje, konkrétně do filtrované odrůdy Arbequina, která je krásně jemná. Ručně zpracované sardinky jsou nejvyšší jakosti...
Atraktivní balení a skvělá chuť v jednom. To jsou sardinky v olivovém oleji s nakládanou zeleninou značky A Banca da Sardinha. Perfektní spojení může udělat radost někomu z...
Sardinky v olivovém oleji od společnosti A Banca da Sardinha jsou vyráběny pomocí tradičních technologií. Jejich designový obal upoutá nejedno oko a chuť jejich sardinek je...
Lahodný tuňák nakládaný do extra panenského olivového oleje, konkrétně do filtrované odrůdy Arbequina, která je krásně jemná. Tuňák je nakrájený na filety a ručně zpracovaný....
13891
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.