Pastevecký sýr

Neohodnoceno

Pastevecký sýr nese název podle metody, kterou je již velmi dlouho vyráběn. Na výrobu se používá pouze čerstvé pasterované mléko. Čeští farmáři sýr vyrábí ruční metodou. Typický je pro svou nasládlou až ořechovou chuť. Chuťově ladí třeba s Veltlínským zeleným nebo Modrým Portugalem.

  • Doba zrání: 9 měsíců
  • Země původu: Česká republika
Dostupnost Skladem (> 5 kg)
Kód: 12351
55 Kč 550 Kč / 1 kg
Pastevecký sýr
Neohodnoceno

Složení:

Mléko, syřidlo, jedlá sůl, lysozym

 

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 1003 kJ/ 241 kcal

Bílkoviny: 18 g

Tuky: 17 g

Sůl: 1,5 g

 

Alergeny:

Kravské mléko a mléčné produkty

Doplňkové parametry

Kategorie: Tvrdé a polotvrdé sýry
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné