Mladá gouda, z kravského mléka, to je klasika, která neomrzí. Sýr je velmi jemný se smetanovou chutí. Kravskou goudu můžete párovat s vínem, ovocem, ale nebojte se ani sýrového...
Gouda zralá je perfektně uleželý sýr z pasterizovaného kravského mléka. Díky své smetanové chuti přesvědčí ke konzumaci i ty, kteří sýrům příliš neholdují. Vyzrálý holandský sýr...
Tete de Moine je švýcarský bezlaktózový sýr z nepasterizovaného kravského mléka. Velmi často se mu také říká Mnichova hlava. Tete de Moine, které zraje...
Asiago DOP je lahodně krémový sýr. Pochází od krav z náhorní planiny Fior di Masa v Itálii. Jeho jemná a nasládlá chuť vás dočista okouzlí. Vyzkoušejte ho i do salátu nebo...
Pro kvalitní sýr nemusíme až za hranice. I v Čechách se dá vyrobit výtečná pochoutka. Horský sýr vzniká v Drahanské vrchovině ležící zhruba uprostřed Moravy. Tvrdý, pikantní sýr...
Salašnický sýr je vyroben v naší domovině, v Čechách. Řadí se do kategorie polotvrdých sýrů. Tento sýr má velmi vláčnou strukturu, výrazné medovo-hořčičné aroma a výborně se...
Provolone sýr se vyrábí z pařeného těsta stejně jako třeba mozarrella. V závislosti na dobu zrání může být sladký, slaný nebo pikantní. Chuť pravé Itálie u vás doma...
Grana Padano je výtečný sýr s velmi vyváženou chutí. Je tak akorát jemný, sladký a pikantní s jemně nasládlou chutí po oříškách a ananasu. Sýr je specifický velmi tvrdou kůrkou....
Bon Repas je specifický svou nasládlou až ořechovou chutí. Jemný krémový charakter získává díky své zralosti, která trvá až 8 týdnů. Řadí se mezi sýry ementálského typu a...
Ons Genot je tvrdý sýr typu Gouda. Vyznačuje se lehkou sladkou chutí s ovocnými tóny a dobře vyváženou slaností. Jedná se o lehce uleželý sýr s krémovou konzistencí a mléčnou...
Jura, to je oblast v horách na hranicích mezi Francií a Švýcarskem. Přesně zde, v krásném horském prostředí vzniká sýr Raclette du Jura. Dopřejte si tento aromatický sýr u vás...
Gouda stará Huizer Kaas zraje dlouhých 12 měsíců. Během celého procesu zrání získá svoji charakteristickou sladkou a pikantní chuť. Tento lahodný sýr schovaný pod fialovou...
Magoth swiss je ručně vyráběný sýr tradičními farmáři ve švýcarských Alpách. Sýr Magoth je bez laktózy a lepku. Chuť je zemitá, oříšková až lehce nahořklá. Sladší vína zde...
Morbier AOP je tradiční francouzský polotvrdý sýr, který je specifický černou linkou popela uprostřed. Dříve popel sloužil proti bakteriím a hmyzu. Dnes jde spíše o zachování...