Miláno z Pršutérie
Fermentovaný salám MILÁNO se podle tradiční italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku, které je najemno nasekané a naplněné do střívka tak, aby vznikla ta nejjemnější zrnitá červenobílá mozaika, která je pro tento uzenářský produkt typická. Poté zraje 8 až 9 týdnů v závislosti na průměru salámu. Má jemnou kořenitou chuť a přirozenou harmonickou vůni.
Je vhodný na předkrmový talíř a nejlepší v kombinaci pouze s pečivem. Jeho aroma se před podáváním nejlépe rozvine při pokojové teplotě. Po rozbalení skladujte salámek v chladném prostředí.
Země původu: Česká republika
Složení výrobku:
Vepřové maso 75 %, hovězí maso, jedlá sůl s jódem, koření, dextróza, glukózový sirup, konzervant dusitan sodný, antioxidant askorban sodný, aroma, startovací BIO kultury.
Vepřové maso 75 %, hovězí maso, jedlá sůl s jódem, koření, dextróza, glukózový sirup, konzervant dusitan sodný, antioxidant askorban sodný, aroma, startovací BIO kultury.
Nejedlé střívko
Nutriční hodnoty
Tuky: 40 g (z toho nasycené masné kyseliny 16 g)
Sacharidy: 0,4 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 24 g
Sůl: 3,4 g
Tuky: 40 g (z toho nasycené masné kyseliny 16 g)
Sacharidy: 0,4 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 24 g
Sůl: 3,4 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šunky, prosciutta a salámy |
---|---|
Váha jednoho kusu: | cca 100g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář