Husí paštika s Bordeaux

Neohodnoceno
Značka: Melememaso

Bordeaux je zde použito tolik, že husí paštika je povznesena na žebříček delikátních chutí opravdu velmi vysoko. Husí játra jsou marinovaná 48 hodin v Bordeaux. To se pak používá při pošírování jater. Jelikož vína není nikdy dost, paštika je při plnění zalita i želé z vína. Prémiovou paštiku servírujte na opečený toast s tmavými hrozny. 

Země původu: Česká republika

Dostupnost Skladem
Kód: 11807
165 Kč
Husí paštika s Bordeaux
Neohodnoceno
Značka: Melememaso

Složení:

Husí játra 42 %, kuřecí játra 21 %, červené víno 14 %, máslo 10 %, sádlo 10 %, sůl, pepř, želatina, cukr, koření

 

Alergeny:

Mléčné produkty

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Kachní terina se zeleným pepřem A&R
119 Kč

Tato kachní jemně pikantní terina se zeleným pepřem je v Avon & Ragobert skvělou klasikou a jednou z bestsellerů. Svěží zelený pepř dává tomuto receptu jemný nádech koření....

10965
bcwg853f
145 Kč

Hovězí maso s česnekem je opravdu jen maso s česnekem a troškou soli, nic víc není ani třeba! Jednoduché, a přitom tak dobré. Klasika, která by ve vaší spíži neměla...

13858
image (4)
119 Kč

Když se spojí dvě poctivé řemeslné značky, vznikne něco výjimečného. Pršutonáda je výsledkem spolupráce Čongrády a Pršutérie Chovaneček. Masová specialita s...

14031