Husí paštika s Bordeaux

Neohodnoceno
Značka: Melememaso

Bordeaux je zde použito tolik, že husí paštika je povznesena na žebříček delikátních chutí opravdu velmi vysoko. Husí játra jsou marinovaná 48 hodin v Bordeaux. To se pak používá při pošírování jater. Jelikož vína není nikdy dost, paštika je při plnění zalita i želé z vína. Prémiovou paštiku servírujte na opečený toast s tmavými hrozny. 

Země původu: Česká republika

Dostupnost Skladem
Kód: 11807
165 Kč
Husí paštika s Bordeaux
Neohodnoceno
Značka: Melememaso

Složení:

Husí játra 42 %, kuřecí játra 21 %, červené víno 14 %, máslo 10 %, sádlo 10 %, sůl, pepř, želatina, cukr, koření

 

Alergeny:

Mléčné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

obew9fkb
150 Kč

Dokonalá kombinace křupavých, dozlatova usmažených vepřových škvarků a jemného škvařeného sádla. Tradiční pochoutka s nezaměnitelnou chutí, která se skvěle hodí...

13785
králík
145 Kč

Jemné králičí maso, voňavý tymián a kapka Ryzlinku rýnského. To je kombinace, která dává této paštice nezaměnitelnou chuť. Spojuje v sobě poctivou práci českých farmářů a um...

13783
jn4yue3t
145 Kč

Spojení šumavské zvěřiny a sušených švestek macerovaných v červeném víně - Rulandské modré vytváří jedinečnou paštiku s nezaměnitelnou chutí a jemně nasládlým tónem. Díky...

13781