Související produkty

Pro kvalitní sýr nemusíme až za hranice. I v Čechách se dá vyrobit výtečná pochoutka. Horský sýr vzniká v Drahanské vrchovině ležící zhruba uprostřed Moravy. Tvrdý, pikantní sýr...

Kravská vyzrálá gouda z pasterizovaného mléka. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Rotterdamu. Doba zrání: 12 měsíců Země původu: Holandsko
Podobné produkty

Filukovy preclíky se vyznačují jemně máslovou příchutí. Jsou křupavé, ale přesto velmi jemné a delikátní. Skvěle se hodí jak k pivu, tak i k vínu. Země původu: Česká republika

Klasické grissini s extra panenským olivovým olejem mohou perfektně doplnit každé jídlo jako náhrada pečiva, ale také si je lze vychutnat samostatně jako předkrm se sklenkou...

Křupavé critsini s pšeničné mouky se sezamem jsou ideální k řeckým pomazánkám z fety, z lilku nebo k řeckým sýrům a olivám s trochou pomazánky ze sušených rajčátek. Země...