Tato čokoláda je pro nás návratem do dětství, kdy jsme si rádi pochutnávali na jahodovém nanuku. Stejná chuť jen v podobě čokolády vás přenese o několik let...
Říká se, že v jednoduchosti je krása. Sytě růžová tabulka v sobě skrývá vysoký obsah kakaového másla, sušené mléko, třtinový cukr a sušené maliny. Jsou použité jen...
Mléčná čokoláda s kokosem je připravená z výběrových kakaových bobů z Belize, kde je pěstují mayské komunity kmene Mopan a Q’eqchi’. Přidáním sušeného plnotučného...
Více než 300 malých farmářů je sdruženo v organizaci Maya Mountain Cacao, která v oblasti zajišťuje centrální posklizňové zpracování. Terén je v této oblasti často dostupný...
Společnost Öko Caribe založili Gualberto a Adriano Acebey Torrejonovi v roce 2006. V současné době vykupují kakaové boby od více než 160 malofarmářů z oblasti...
Kakaové boby se pěstují v oblasti národního parku kolem velkého jezera Laguna Lachuá. Tato oblast je domovem původních mayských obyvatel kmene Q’eqchi’ a pro většinu z nich...
Kakaové boby pochází z privátní farmy Bertila Akessona, který je průkopníkem pěstování vysoce kvalitního kakaa. Díky specifickému a unikátnímu zpracování bobů po...
Chtěli jsme vyrobit mléčnou čokoládu, která bude mít charakteristickou chuť a není jen sladkou hmotou... Vybrali jsme kakaové boby z Belize od organizace Maya...
Sociální podnik Kokoa Kamili změnil za svou krátkou historii zavedené pořádky v kakaovém průmyslu v Tanzanii. Provozuje v oblasti Kilombero Valley fermentační...
Bílá čokoláda je posypaná silnou vrstvou kakaové drti, aby se čistá chuť kakaových bobů dostala i k milovníkům bílé čokolády. Vznikla tak chuťově velmi delikátní záležitost....
Na poctivou mléčnou čokoládu by se nemělo zapomínat. Vždyť díky ní zná tabulkovou čokoládu celý svět. U této varianty se šetřilo cukrem a mléko zde plní hlavně funkci tlumiče...
Tato čokoláda je nejpopulárnější kombinací nejenom u nás doma, ale i v zahraničí. Kombinace silné mléčné čokolády s naturální chutí kakaových bobů z Madagaskaru je pro většinu...
Delikátní tmavá čokoláda je výrazná, ale velmi jemná. Její chuť obohacuje přidání kousků bobů, která ji dělá ještě chutnější.
Země původu: Česká republika