Chovaneček
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Perfektně...
13356
Fermentovaný salám MILÁNO se podle tradiční italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku, které je najemno nasekané a naplněné do střívka tak, aby vznikla ta...
13357
FUET je typický sušený španělský řeznický výrobek. Jeho charakteristickou chuť vytváří spolu se speciálním kořením také BIO startery, kultury mikroorganizmů, které při...
12914
ČORÍÍZO klobáska je připravována podle původní španělské receptury. Obsahuje 95% masa doprovázeného vůní a chutí oregana, česneku a červené velmi kvalitní papriky.....
12352
Pršuto KARÉ se vyrábí několik měsíců, a to z vybraného kvalitního vepřového masa a směsi koření. Postupným zráním se zvyšuje intenzita aroma a lahodná chuť masa. Pršuto je...
11253
Pršuto PANENKA se vyrábí z vepřové panenky, tedy nejjemnějšího vepřového masa. Velmi jemná chuť nejlépe vynikne na talíři s dalšími salámy, sýry a samozřejmě sklenkou dobrého...
11254
Stránka 1 z 1 -
6 položek celkem