Domácí hořčici z kurkumy a jablečného octa si okamžitě zamilujete a s prvním ochutnáním se stane nejoriginálnějším doplňkem vaší kuchyně! Kurkuma dodává hořčici zářivě žlutou...
Jednodruhový Vinný ocet (Frankovka) je dokonalým ztělesněním elegance a přímočarosti. Vyrobený z pět let školené frankovky, která zrála v dubové kádi, tento ocet nabízí čistou,...
Temný vinný ocet, který po dozrání ještě půl roku ležel na výliscích černého bezu. Vyniká pronikavou zemitou kyselostí. Černý bez může přinést úlevu při bolestech v krku,...
Omamný kardamom podtržený citrusovou chutí pomeranče ve spojení s červeným vínem se báječně hodí do nealko střiků a nápojů nebo jako součást exotičtějších zeleninových curry,...
Bejblův domácí jablečný ocet se svěžím dotekem jasmínu vpluje jako čerstvý jarní vánek do vaší kuchyně. K výrobě jsou použita výhradně česká jablka a květy omamného jasmínu,...
Jablečný ocet z dubového sudu je klasika, kterou ocení každý purista. Kvasí z bio moštu získaného z jablek ze Sadů sv. Prokopa v jižních Čechách. Kvasí v barrique sudech se...