Boloňská omáčka, kdo by ji nemiloval, že? Takový základ italské kuchyně. Chuť sladkých rajčat a bylinek. Skvěle se hodí na kvalitní špagety.
Země původu: Česká republika
Omáčka z pečených rajčat má plnou, zemitou, ale šťavnatou chuť, která vás nadchne. Hodí se ke kvalitní pastě, masu, ale i jako dip například k rozpečené bagetce.
Země původu:...
Králem tradičních řeckých "sirupovaných" dezertů a snad nejoblíbenější řecká sladkost je baklava. Tento dezert se vyrábí po staletí stále stejným zdlouhavým procesem. Postupně...
Tato omáčka se dokonale hodí pro milovníky plísňových sýrů. Kvalitní gorgonzola se pomalu rozpouští v kvalitní ve smetaně, poté se přidá koření a úžasná chuť je...
Kantaifi je tradiční řecký dezert.
Vyrábí se z "nitkového" těsta (kataifi). Náplň obsahuje ořechy, jako jsou mandle, vlašské ořechy, lískové ořechy, pistácie a med, které mu...
Risotto (rizoto) je jedna z oblíbených italských klasik - lahodné jídlo z rýže, které si zamilujete. V kombinaci s italskou rýží Carnaroli a zdravou brokolicí...
Risotto (rizoto) je jedna z oblíbených italských klasik - lahodné jídlo z rýže, které si zamilujete. V kombinaci s italskou rýží Carnaroli a sušenými rajčátky...
Ravioli jsou typ plněných těstovin původem z Itálie. Jedná se o dvě tenké vrstvy těsta spojené na okrajích s náplní uprostřed. Tyto jsou plněné parmezánem a ricottou....
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků,...
Tyto Fusilli byly vyrobeny v Itálii a poslouží jako perfektní kulinářská pochoutka, kterou lze přidat téměř ke všem omáčkám. Hodí se nejen jako hlavní jídlo, ale i jako příloha....
Risotto (rizoto) je jednou z nejoblíbenějších italských klasik. Do voňavého houbového risotta jsme vybrali tu nejlepší italskou risottovou rýži Carnaroli a...