Toskánské klobásky cca 160-190g, Maso Kazda
Klobásky z hovězího a vepřového masa kořeněné tak akorát, aby vynikla chuť masa. Vyrobeno v Česku s láskou k řeznickému řemeslu, podle italksé receptury. Vyrábí se poctivou ruční metodou. Uzení jim přidá na chuti i aroma. Jsou chutné, šťavnaté a hodí se pro každou příležitost. Klobásky od Kazdy jsou ozdobou každého rautové stolu i obloženého talíře pro domácí potěšení.
Země původu: Česká republika
Složení: Na 100 kg hotového výrobku bylo použíto162 kg masa: Vepřové maso, hovězí maso (maso ze zemí EU), dextróza, aroma, jedlá sůl, směs koření, konzervant dusitan sodný, antioxidanty erythorban sodný a askorban sodný, startovací kultura.
Skladovat do 20 °C, min. trvanlivost 90 dní. Váha :0,16 kg – 0,19 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota - 774 kJ/186 kcal
Tuky - 9,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 3,3 g
Sacharidy - 0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.19 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.