Mini gouda je lahodně smetanový tvrdý sýr vyráběný již po staletí tradičním nizozemským způsobem. Mléko pochází od místních krav, které farmáři zpracovávají především do...
Provolone sýr se vyrábí z pařeného těsta stejně jako třeba mozarrella. V závislosti na dobu zrání může být sladký, slaný nebo pikantní. Chuť pravé Itálie u vás doma...
Naší chloubou je tento polotvrdý sýr s oky (ementálského typu), zrající ve vosku. Má typickou nasládlou oříškovou chuť, a je držitel ocenění Kraje Přemysla Oráče 2016.
Země...
Pastrami je to nejlepší mezi hovězími šunkami. Pastrami můžete přidat do zapečených sendvičů nebo podávat nakrájené na tenké plátky s čerstvým pečivem a křenem. Pivo i víno jsou...
Prosciutto di Parma poprvé vznikla již před sto lety na magickém místě v Langhirano, u řeky Parmy. K tomu, abychom si mohli tuto delikátní pochoutku dopřát, je zapotřebí...
Pancetta je italská slanina z vepřového bůčku ošetřeného solí a směsi koření po dobu několika dní až týdnů. Široké využití v kuchyni ji přidává na popularitě. Nakrájenou...
10967
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.