Sýr Cheddar RUBY MIST je vyzrálý sýr s portským vínem a brandy. Sýr je balen ve fialovém vosku, který není určen ke konzumaci. Samotný Cheddar uvnitř je ovšem potěšení pro...
Le Rosé je sýr specifický svou chutí po růžovém víně, které je patrné i na červeně zbarvených okrajích. Kombinací vína, bylinek a koření vzniká nezapomenutelná sýrová...
Morbier AOP je tradiční francouzský polotvrdý sýr, který je specifický černou linkou popela uprostřed. Dříve popel sloužil proti bakteriím a hmyzu. Dnes jde spíše o zachování...
Prosciutto di Parma poprvé vznikla již před sto lety na magickém místě v Langhirano, u řeky Parmy. K tomu, abychom si mohli tuto delikátní pochoutku dopřát, je zapotřebí...
Tradiční tyrolský sušený speck se vyrábí z té nejlepší části vepřového kýty. Několik dní marinovaný ve směsi koření a soli získá skvělé aroma. Následně se udí a suší na horském...
12418
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.