Jura, to je oblast v horách na hranicích mezi Francií a Švýcarskem. Přesně zde, v krásném horském prostředí vzniká sýr Raclette du Jura. Dopřejte si tento aromatický sýr u vás...
Montero swiss, švýcarský krémový sýr s delikátním lanýžem, který je v sýru zastoupen ve 3 %. Je velmi jemný, mírně kořeněný, s výraznou chutí.
Doba zrání: 2-3 měsíce.
Země...
Sýr Cheddar RUBY MIST je vyzrálý sýr s portským vínem a brandy. Sýr je balen ve fialovém vosku, který není určen ke konzumaci. Samotný Cheddar uvnitř je ovšem potěšení pro...
Tradiční tyrolský sušený speck se vyrábí z té nejlepší části vepřového kýty. Několik dní marinovaný ve směsi koření a soli získá skvělé aroma. Následně se udí a suší na horském...
Pastrami je to nejlepší mezi hovězími šunkami. Pastrami můžete přidat do zapečených sendvičů nebo podávat nakrájené na tenké plátky s čerstvým pečivem a křenem. Pivo i víno jsou...
11773
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.