Sušená klobáska s bažantem s koňakem
Země původu: Francie
Související produkty
Provolone sýr se vyrábí z pařeného těsta stejně jako třeba mozarrella. V závislosti na dobu zrání může být sladký, slaný nebo pikantní. Chuť pravé Itálie u vás doma...
Tete de Moine je švýcarský bezlaktózový sýr z nepasterizovaného kravského mléka. Velmi často se mu také říká Mnichova hlava. Tete de Moine, které zraje...
Podobné produkty
Kvalitní šunka podle tradičních receptur s vysokým podílem masa. Země původu: Česká republika
Pršuto se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa přímo v naší domovině. Suší se dlouhé měsíce v sušírně hned vedle kláštera sv. Zdislavy. Odtud pramení název Klášterní...
Pancetta je italská slanina z vepřového bůčku ošetřeného solí a směsi koření po dobu několika dní až týdnů. Široké využití v kuchyni ji přidává na popularitě. Nakrájenou...