Pancetta
Pancetta je italská slanina z vepřového bůčku ošetřeného solí a směsi koření po dobu několika dní až týdnů. Široké využití v kuchyni ji přidává na popularitě. Nakrájenou pancettu lze použít do těstovin, polévek, dušených i vařených pokrmů. Skvěle chutná na pizze.
Země původu: Itálie
Složení :
Vepřové maso 93%, jodidovaná sůl, koření, dextróza, konzervant E250, antioxidant E301
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1137 kJ
Tuky: 22 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 8.5 g
Sacharidy: 1 g
z toho cukry: 0.5 g
Bílkoviny: 18 g
Sůl: 4 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šunky, prosciutta a salámy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář