Související produkty
Morbier AOP je tradiční francouzský polotvrdý sýr, který je specifický černou linkou popela uprostřed. Dříve popel sloužil proti bakteriím a hmyzu. Dnes jde spíše o zachování...
Magoth swiss je ručně vyráběný sýr tradičními farmáři ve švýcarských Alpách. Sýr Magoth je bez laktózy a lepku. Chuť je zemitá, oříšková až lehce nahořklá. Sladší vína zde...
Podobné produkty
Francouzský pršut je delikatesa s dlouhou tradicí, vyráběná z pečlivě vybraných kusů vepřové kýty. Maso se nejprve nasolí mořskou solí, poté se nechá pomalu zrát a sušit v...
Salame Dolce Magro je vyroben výhradně z nejlibovějších kusů čerstvého vepřového masa. Salám je nízkotučný, dobře stravitelný a má lahodnou intenzivní chuť. Salám nejvyšší...
Mortadella Bologna s pistácií z regionu Emilia-Romagna. Salám je vyráběn podle pravidel ochranného označení IGP, které zahrnuje pečlivý výběr italského masa. Pro získání té...
