Salašnický sýr
Salašnický sýr je vyroben v naší domovině, v Čechách. Řadí se do kategorie polotvrdých sýrů. Tento sýr má velmi vláčnou strukturu, výrazné medovo-hořčičné aroma a výborně se hodí k vinařské klasice, Veltlínu zelenému.
- Doba zrání: minimálně 3 měsíce
- Země původu: Česká republika
                            
                                2,1
                            
                            
                                
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                12 hodnocení
                    
                            
                        
                    Složení:
Mléko, syřidlo, jedlá sůl, lysozym
Výživové údaje na 100 g:
Tuk: v sušině je 47 %, sušina 64 %
Alergeny:
Mléko, syřidla
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Tvrdé a polotvrdé sýry | 
|---|---|
| Váha jednoho kusu: | cca 100g | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
 
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            