Appenzeller Extra je chuťově výraznější až kořeněný sýr ze Švýcarska. Během svého zrání je potírán jablečným moštem nebo vínem s kořením a bylinkami. Polosuché...
Pikantní farmářský sýr z kvalitního kravského mléka. To je gouda s italskými bylinkami. Seznamte se prosím. Na první dobrou vás zaujme chuť rozmarýnu, oregana či bazalky. Jako...
Mladá gouda, z kravského mléka, to je klasika, která neomrzí. Sýr je velmi jemný se smetanovou chutí. Kravskou goudu můžete párovat s vínem, ovocem, ale nebojte se ani sýrového...
Křupavé critsini s pšeničné mouky se sezamem jsou ideální k řeckým pomazánkám z fety, z lilku nebo k řeckým sýrům a olivám s trochou pomazánky ze sušených rajčátek.
Země...
Filukovy preclíky se vyznačují jemně máslovou příchutí. Jsou křupavé, ale přesto velmi jemné a delikátní. Skvěle se hodí jak k pivu, tak i k vínu.
Země původu: Česká republika